The 20 most beautiful virgin beaches in Albania
32 Pins
· 45 Followers
20 plazhet me te bukur dhe ende te virgjer qe duhet te eksploroni per 2016. Albania
Gjipe Beach. Himare

Gjipe Beach. Himare

Shen Andreu Bay. Karaburun Peninsula

Shen Andreu Bay. Karaburun Peninsula

Skaloma Bay. Karaburun Peninsula

Skaloma Bay. Karaburun Peninsula

Palas Beach. Vlore

Palas Beach. Vlore

Maligrad Island. Liqenas. Prespa Lake. Korce

Maligrad Island. Liqenas. Prespa Lake. Korce

Brisani Bay. Karaburun Peninsula

Brisani Bay. Karaburun Peninsula

Brisani Bay. Karaburun Peninsula

Brisani Bay. Karaburun Peninsula

Pinterest
Search