Any

Any

Athens,Gr / Life is what happens while you're busy making other plans.
Any
Περισσότερες ιδέες από το Any
Zgjidhja me e mire per trajtimin dhe eleminimin e problematikave te ndryshme ne lekure si pucrrat dhe aknet, eshte padyshim Vaji i Pemes se Cajit Australian.  Produkt bimor i cili përmban shumë veti antibakteriale, antimykotike, do te ju ndihmoje te trajtoni lekuren e fytyres ne kushte shtepie, pa efekte anesore si skuqje apo irritim.  Infeksionet, aknet dhe pucrrat, vaji i pemes do te ju ndihmoje ti kuroni dhe ti zhdukni dalengadale, si dhe do te pastroje qelizat e vdekura dhe rigjeneroje…

Zgjidhja me e mire per trajtimin dhe eleminimin e problematikave te ndryshme ne lekure si pucrrat dhe aknet, eshte padyshim Vaji i Pemes se Cajit Australian. Produkt bimor i cili përmban shumë veti antibakteriale, antimykotike, do te ju ndihmoje te trajtoni lekuren e fytyres ne kushte shtepie, pa efekte anesore si skuqje apo irritim. Infeksionet, aknet dhe pucrrat, vaji i pemes do te ju ndihmoje ti kuroni dhe ti zhdukni dalengadale, si dhe do te pastroje qelizat e vdekura dhe rigjeneroje…

Aus dem Buch "Die deutsche Sprache für internationale Ärzte und Pflegepersonal" Der Fuß (pedis), die Füße

Aus dem Buch "Die deutsche Sprache für internationale Ärzte und Pflegepersonal" Der Fuß (pedis), die Füße