DETAILS ORIENTED by shape+space

Built by MACA Estudio in Porreres, Spain with date Images by Jaime Sicilia. The starting point for the design process of the new Porreres Health Center began with a restrictive urban regulation.

.

interior window walls framed in wood, letting the light in, opaque glass for privacy, photo by Heidi Lerkenfeldt

5fe62532a84f6c3bf0aab4fff8a4b1c2_3122d8_sfeer5.jpg (533×800)

If routing done slightly differently, could allow a pocket door user to open and close through the indent

Wooden doors

: San Joaquin Valley Residence by Aidlin Darling Design , via Behance,love the balance inside outside with the walls

Exceptional A Few Story Chelsea Townhouse Renovation architecture  photo

full-height, wood pocket door Chelsea-Townhouse-by-Archi-Tectonics: space saver with sliding panel doors along the hallway

Pinterest
Search