Pjesë këmbimi për filtrat e ujit

Pjesë këmbimi për filtrin e ujit Imperial, Pjesë këmbimi për filtrat Columbia II (B)
7 Pins0 Followers
Filtri Columbia ka aftësi të pastrojë 15.000 litra ujë dhe mund të përdoret për të filtruar këtë sasi uji ose mund të përdoret përgjatë një viti me një konsum mesatar ditor prej 41.09 L, cilado të ndodhë më parë.

Filtri di ricambio Columbia II Plus (B)

Filtri Columbia ka aftësi të pastrojë 15.000 litra ujë dhe mund të përdoret për të filtruar këtë sasi uji ose mund të përdoret përgjatë një viti me një konsum mesatar ditor prej 41.09 L, cilado të ndodhë më parë.

Filtri di ricambio Columbia II Plus (B)

Filtri Columbia ka aftësi të pastrojë 15.000 litra ujë dhe mund të përdoret për të filtruar këtë sasi uji ose mund të përdoret përgjatë një viti me një konsum mesatar ditor prej 41.09 L, cilado të ndodhë më parë.

Filtri di ricambio Columbia II Plus (B)

Filtri Columbia ka aftësi të pastrojë 15.000 litra ujë dhe mund të përdoret për të filtruar këtë sasi uji ose mund të përdoret përgjatë një viti me një konsum mesatar ditor prej 41.09 L, cilado të ndodhë më parë.

Filtri di ricambio Columbia II Plus (B)

Pjesë këmbimi për filtrat Columbia II (B)

Filtri di ricambio Columbia II Plus (B)

FILTËR I BRENDSHËM IMPERIAL MAXIMUM - UNIK (K.S.A 1255) me membrana 0.1 mikron (natyral) SISTEM PËR PASTRIMIN E UJIT NË 13 HAPA.

Filter nderrimi Imperial Maximum Cqamelot cmimet micron me 13 shtresa filtrimi

Pinterest
Search