SEVENTEEN

11 Pins10 Followers
Три нијанси на еден кармин кои морате да ги пробате оваа сезона

Три нијанси на еден кармин кои морате да ги пробате оваа сезона

Нов кармин на пазарот кој едноставно морате да го пробате

Нов кармин на пазарот кој едноставно морате да го пробате

Seventeen, Red Carpet

Seventeen, Red Carpet

Seventeen, Red Carpet

1. Natural Velvet течна пудра со доготрајна покривниост за мазно кадифено лице.  2. Pearl finishing Powder - камена пудра за блескав финиш на лицето

1. Natural Velvet течна пудра со доготрајна покривниост за мазно кадифено лице. 2. Pearl finishing Powder - камена пудра за блескав финиш на лицето

Seventeen, Red Carpet

Seventeen, Red Carpet

Seventeen, Red Carpet

Seventeen, Red Carpet

Pinterest
Search