Pinterest • Ένας κατάλογος ιδεών από όλο τον κόσμο

Een piepschuimen halve bol bekleden we met mos en wintergroen. We decoreren de bal en hangen er linten met kerstballen aan. We plaatsen de bol op een hoge glazen vaas die we ook decoreren met kerstdecoratie en kerstverlichting. More

72
8

Rendiertjes in de sneeuw. Naar een idee van annvanneste84. Mijn variant op haar idee.

338
33

Een echte kerstsfeer creëren op je ijsje na het kerstdiner? Dat kan heel makkelijk door deze stroopwafel sterretjes uit te steken en er bij te serveren. Leuk en lekker!

427
12

Niet moeilijk doen... kaarsen - Blog - ShowHome.nl

1.5k
124

Geen zin om lang te knutselen in de drukke decembermaand? Neem 2 glazen potten, vul dit met dennengroen en nepsneeuw. Plaats een waxinelichtje in het midden en doe een leuk lintje met wat groen en 2 dennenappels om de pot!

908
54
1

Op deze eenvoudige manier heb je snel de kerstsfeer in huis.

713
75

Stolpen zijn heel geschikt om een kersttafereeltje in te maken. Een stolp staat heel decoratief met kerst, wat je er onder zet wordt opeens heel bijzonder.

140
11

Simpel, leuk en lekker borrelhapje voor kinderen met de kerst, dit schattige en gezonde kerstboompje! Recept op http://dekinderkookshop.nl/recepten-voor-kinderen/kerstboom-borrelhapjes/ Easy and fun christmas snack for kids! Fun recipe to make your own christmas tree. Healthy christmas snack for kids.

1.8k
77

Mooi, modern en landelijk kerststuk! Gemaakt op een boomstamschijf.

2.8k
204
2

...Leuk, leuk, leuk om zelf te maken...

1.3k
81
17