Gottingham

Image 15 of 17 from gallery of J House / Domino Architects. Photograph by Gottingham

Gottingham

Japanese firm Domino Architects has renovated an apartment in Tokyo by installing wooden partitions instead of building new walls

Gottingham

Outline: I renovated a room of an old Japanese apartment into a flat for new lifestyle by inserting several simple wooden boxy volumes. The room is located in a boundary between an old town and a developing district around Tokyo.

Gottingham

Image 14 of 17 from gallery of J House / Domino Architects. Photograph by Gottingham

Gottingham

We renovated a room of an old Japanese apartment into a flat for new lifestyle by inserting several simple wooden boxy volumes. The room is located in a bou.

Gottingham

We renovated a room of an old Japanese apartment into a flat for new lifestyle by inserting several simple wooden boxy volumes.

Spaceshift Studio

Image 22 of 37 from gallery of The Wine Ayutthaya / Bangkok Project Studio. Photograph by Spaceshift Studio

Pinterest
Search