Foteini Salveridou

4 followers
·
15 following
Foteini Salveridou
More ideas from Foteini
Warehouse to Cultural Centre Renovation, China, Schmidt Hammer Lassen Architects, 2016

Warehouse to Cultural Centre Renovation, China, Schmidt Hammer Lassen Architects, 2016 [beauty and the bit - architectural visualization]

Bevk Perović . Academy of Fine Arts and Design . Ljubljana (12)

Parti: expanded stairs and steps. Regular rectangles, units and grid lines. 5 stories and multilevel ground floor. Academy of Fine Arts and Design .

A fanciful playhouse design offers plenty of space for childhood fun. The playhouse's eccentricity extends to the walkway, part graduated wood path, part randomly mortared mosaic tiles. The site of a playhouse depends on budget constraints, elements in the yard, and imagination. This playhouse takes advantage of an old tree trunk to loft a structure. The details of a playhouse can reinforce the sense of childhood whimsy, such as the geometry of this siding and windows. Another benefit of…

Perfect backyard playhouses Oh, The Places You'll Go! Part playhouse, part children's book fantasy, a treehouse gets dressed up with whimsical details. In place of a standard stairs or ladder, the design integrates an old tree trunk as a "first floor.