Giannis Grigoriadis
Περισσότερες ιδέες από το Giannis
Sigourney Weaver en “Alien el octavo pasajero” (Alien), 1979

Sigourney Weaver en “Alien el octavo pasajero” (Alien), 1979

Set within the Kew Green Conservation area of south-west London, this four bedroom family house is formed of two prefabricated weathering steel volumes inser...

Set within the Kew Green Conservation area of south-west London, this four bedroom family house is formed of two prefabricated weathering steel volumes inser...

Aalto experimented with mixing finishes and patterns, using tile and brick, at his own lake house at Muuratsalo, Finland, 1952.

Aalto experimented with mixing finishes and patterns, using tile and brick, at his own lake house at Muuratsalo, Finland, 1952.

The Rose of Vierschach / Pedevilla Architects

The Rose of Vierschach / Pedevilla Architects

Gallery of Utopia Arkitekter Proposes Public Park in Stockholm Shrouded in Glass - 5

Gallery of Utopia Arkitekter Proposes Public Park in Stockholm Shrouded in Glass - 5

Garcés – de Seta – Bonet > Estaciones Metro L9_5

Garcés – de Seta – Bonet > Estaciones Metro L9_5

“Artisanal” is a word one hears a lot these days, especially in Brooklyn. Consumers are getting tired of the same old same old and long for one-of-a-kind pro...

“Artisanal” is a word one hears a lot these days, especially in Brooklyn. Consumers are getting tired of the same old same old and long for one-of-a-kind pro...

“Artisanal” is a word one hears a lot these days, especially in Brooklyn. Consumers are getting tired of the same old same old and long for one-of-a-kind pro...

“Artisanal” is a word one hears a lot these days, especially in Brooklyn. Consumers are getting tired of the same old same old and long for one-of-a-kind pro...

apartment with pergola | hiboux ARCHITECTURE

apartment with pergola | hiboux ARCHITECTURE

Taking inspiration from Mumbai’s informal settlements, S+PS Architects designed a private house on the hills using found objects and recycled elements in a very native collage.

Taking inspiration from Mumbai’s informal settlements, S+PS Architects designed a private house on the hills using found objects and recycled elements in a very native collage.