When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Marilyn monroe artwork

Discover Pinterest’s 10 best ideas and inspiration for Marilyn monroe artwork. Get inspired and try out new things.
Marilyn Monroe Drawing Art Print

Marilyn Monroe Drawing art print by Jovemini J. Our art prints are produced on acid-free papers using archival inks to guarantee that they last a lifetime without fading or loss of color. All art prints include a 1" white border around the image to allow for future framing and matting, if desired.

Znate li kako je nastao mit o plavušama - točnije o njihovoj inteligenciji?    O tome postoji nekoliko teorija, a jedna od njih seže čak do stare Grčke. Naime, Grci su bojili kosu jer su htjeli izgledati što sličnije svojim susjedima sa sjevera. Kako bi to postigli, koristili su toliko snažne kemikalije da su im one doslovno uništavale moždane stanice. Mnogi su ih zbog toga smatrali manje inteligentnima pa su kao rezultat dobili svijetlu kosu, ali i narušen imidž!

Znate li kako je nastao mit o plavušama - točnije o njihovoj inteligenciji? O tome postoji nekoliko teorija, a jedna od njih seže čak do stare Grčke. Naime, Grci su bojili kosu jer su htjeli izgledati što sličnije svojim susjedima sa sjevera. Kako bi to postigli, koristili su toliko snažne kemikalije da su im one doslovno uništavale moždane stanice. Mnogi su ih zbog toga smatrali manje inteligentnima pa su kao rezultat dobili svijetlu kosu, ali i narušen imidž!

Bailey Foss
Bailey Foss saved to cute