Περισσότερες ιδέες από το Io
“Contemporary design by Arquitectos Fonseca Location: #Mexico   https://www.pinterest.com/0bvuc9ca1gm03at/

“Contemporary design by Arquitectos Fonseca Location: #Mexico https://www.pinterest.com/0bvuc9ca1gm03at/

03. REPRESENT A SPACE **************** [GreenStone Garden - Landscape project by Konrad Wójcik, via Behance]

03. REPRESENT A SPACE **************** [GreenStone Garden - Landscape project by Konrad Wójcik, via Behance]

Ecoquartier de Marine in Colombes (France). La compagnie du Paysage (Paysagiste) + Les ENR (urbanisme durable).

Ecoquartier de Marine in Colombes (France). La compagnie du Paysage (Paysagiste) + Les ENR (urbanisme durable).

Mirror | Dam preservation proposal, 120hours architecture student competition

Mirror | Dam preservation proposal, 120hours architecture student competition

Maya Lin. Vietnam War Memorial, 1982. When a visitor looks upon the wall, his or her reflection can be seen simultaneously with the engraved names, which is meant to symbolically bring the past and present together. The selected design was very controversial, in particular its unconventional design, its black color and its lack of ornamentation, especially among veterans. Many publicly voiced their displeasure, calling the wall "a black gash of shame."

Maya Lin. Vietnam War Memorial, 1982. When a visitor looks upon the wall, his or her reflection can be seen simultaneously with the engraved names, which is meant to symbolically bring the past and present together. The selected design was very controversial, in particular its unconventional design, its black color and its lack of ornamentation, especially among veterans. Many publicly voiced their displeasure, calling the wall "a black gash of shame."

An upside down Beverly Hills home with a minimalist exterior

An upside down Beverly Hills home with a minimalist exterior

wneer products in a double skin system. This system allows for the interior and exterior spaces to blur. It veils the structural and mechanical systems of the building, houses the LCD screens, and allows for natural ventilation. Operable louvers at the top and bottom of the wall cavity open to control the conditioning of the space. During the cold months, wa

wneer products in a double skin system. This system allows for the interior and exterior spaces to blur. It veils the structural and mechanical systems of the building, houses the LCD screens, and allows for natural ventilation. Operable louvers at the top and bottom of the wall cavity open to control the conditioning of the space. During the cold months, wa

Visita la entrada para saber más

Visita la entrada para saber más

This steel and glass staircase in a octagonal drum appears suspended with minimal central support. Via Dornob design by Takeshi Hirobe Architects

This steel and glass staircase in a octagonal drum appears suspended with minimal central support. Via Dornob design by Takeshi Hirobe Architects

Coast Path Staircase at Royal William Yard by Gillespie Yunnie Architects

Coast Path Staircase at Royal William Yard by Gillespie Yunnie Architects