A plant-filled stack of timber beams forms the reception desk of an environmental association’s headquarters in San Francisco.

A plant-filled stack of timber beams forms the reception desk of an environmental association’s headquarters in San Francisco. Texan studio Logan Johnson Architecture designed the lobby for American company The Sierra Club.

HIPSE Synapse03 130901 700x787 Inside Synapses Seattle Offices

Office Tour: Inside Synapse’s Seattle Offices

HIPSE 130901 Inside Synapses Seattle Offices - Wood slat ceiling and wall

Office design based on creative wooden shapes #office #wood #minimalism

FLOOR Sara Bureu – Dental Clinic Designed by Susanna Cots – Barcelona (Catalonia)

Reception of the Guardian newspaper's new offices at Kings Place London by Bennett Interior Design.

Reception of the Guardian newspaper's new offices at Kings Place London by Bennett Interior Design.- reception areas chairs and tables

Matsuri Boetie Japanese restaurant by Moreau Kusunoki Architects, Paris – France

Matsuri Boetie restaurant by Moreau Kusunoki Architects, Paris – France

Auditorium EQA in Méricourt (France), wooden ceiling, architect: deAlzua+, acoustics: Flandres Analyses.

Multimedia Library And HQE Auditorium / deAlzua+ & Atelier 9.81

Multimedia Library and HQE Auditorium in France by deAlzua + Atelier with incredible wood ceiling and high gloss concrete floor

basket case - interesting woven walls Imagining behind a cash wrap or focal point wall Tour Kiva’s Low-Cost and Lively Headquarters - Office Snapshots

Office Tour: Kiva – San Francisco Headquarters

basket case - interesting woven walls Imagining behind a cash wrap or focal point wall Tour Kiva’s Low-Cost and Lively Headquarters - Office Snapshots:

Doyle Gardens extension by Jonathan Tuckey features a criss-crossing wooden ceiling

Doyle Gardens extension by Jonathan Tuckey features a criss-crossing wooden ceiling (Dezeen » Residential)

Doyle Gardens Extension By Jonathan Tuckey Characteristics A Criss-crossing Wooden Ceiling

Yelp Headquarters Amazes With An Eclectic Blend Of Modern And Vintage

Yelp Headquarters In San Francisco Interior Design, Pictures

Image 17 of 23 from gallery of Yelp Headquarters / Studio O+A. Photograph by Jasper Sanidad

Doyle Gardens Extension By Jonathan Tuckey Attributes A Criss-crossing Wooden Ceiling | Pink Decoration

Jonathan Tuckey Style has refurbished the interior of a semi-detached property in London and added a dining space extension with a latticed wooden ceiling (+

Wooden slats could extend cross the roof to the back wall. Side walls are left completely white.

HMC - 4f625bafa287a-cWakely1011408.jpg - 2012-03-15 21:14:24 UTC

Orchard School—an elementary and middle school campus in northeastern San Jose

Yelp´s office

Inside Yelps New San Francisco Headquarters / Studio O+A

03

Home Decor, Homemade Home Decor, House Design

Pinterest
Search