Katerina Litsardopoulou
Περισσότερες ιδέες από το Katerina
Mirror

Mirror

Squeezing Style into a Narrow Hallway - white wainscotting with blue walls

Squeezing Style into a Narrow Hallway - white wainscotting with blue walls

Slow cooker Greek Lamb Kleftiko with potatoes. The lamb is cooked until it is so tender it simply falls apart at the touch of the fork. | Supergolden Bakes

Slow cooker Greek Lamb Kleftiko with potatoes. The lamb is cooked until it is so tender it simply falls apart at the touch of the fork. | Supergolden Bakes

Decorology - Page 68 of 83 - Interior design and decorating inspiration

Decorology - Page 68 of 83 - Interior design and decorating inspiration

The Dreamiest Bathtubs to Assuage Your Instagram Envy via @MyDomaine

The Dreamiest Bathtubs to Assuage Your Instagram Envy via @MyDomaine

Using rich textures and dramatic contrasts, designer Tamara Magel creates a glamorous and relaxed space for a busy family of four.

Using rich textures and dramatic contrasts, designer Tamara Magel creates a glamorous and relaxed space for a busy family of four.

Elements of Style--how gorgeous is this? love the herring bone honed marble floor, the paint color and the brass touches!

Elements of Style--how gorgeous is this? love the herring bone honed marble floor, the paint color and the brass touches!

Beautiful white kitchen: hardwood floors, white cabinetry with gold chromeware and marbled counter tops.

Beautiful white kitchen: hardwood floors, white cabinetry with gold chromeware and marbled counter tops.

A brass and lucite towel holder lines a glass and marble shower enclosure filled with white marble tiles lined with a brushed brass shower kit alongside a white marble herringbone tile shower floor.

A brass and lucite towel holder lines a glass and marble shower enclosure filled with white marble tiles lined with a brushed brass shower kit alongside a white marble herringbone tile shower floor.

Salle de bain- Appartement Parisien de 115m2- GCG Architectes

Salle de bain- Appartement Parisien de 115m2- GCG Architectes