Keti Krsteska
Περισσότερες ιδέες από το Keti
Rat love!

Rat love!

Dr. Phil says this all the time and I absolutely love this statement!

Dr. Phil says this all the time and I absolutely love this statement!

Најубавите скриени плажи во Европа

Најубавите скриени плажи во Европа

John Newman - Losing Sleep

John Newman - Losing Sleep

Aleksandra Radovic - Sa mnom - (Official Video 2014)

Aleksandra Radovic - Sa mnom - (Official Video 2014)

Еден брачен пар направил навистина креативно и необично видео од нивната свадба, кое навистина ќе ве воодушеви.На познатиот хит "The Time (Dirty Bit)" намонтирале кадри од свадбата и дефинитивно направиле весело видео кое секогаш ќе ги потсетува на најважниот ден во нивните животи.- Сè е снимено на денот на нашата свадба, освен неколку сцени кои се направени на пробната вечер. Сакавме да направиме сопствен спот, а песната од Белк Ајд Пис беше на врвот на нашата листа. Благодарни сме им на…

Еден брачен пар направил навистина креативно и необично видео од нивната свадба, кое навистина ќе ве воодушеви.На познатиот хит "The Time (Dirty Bit)" намонтирале кадри од свадбата и дефинитивно направиле весело видео кое секогаш ќе ги потсетува на најважниот ден во нивните животи.- Сè е снимено на денот на нашата свадба, освен неколку сцени кои се направени на пробната вечер. Сакавме да направиме сопствен спот, а песната од Белк Ајд Пис беше на врвот на нашата листа. Благодарни сме им на…

Tutorial Tuesday: Monkey Nail Art!

Tutorial Tuesday: Monkey Nail Art!

Verragio Braided 3 Stone Engagement Ring with a 1.035ct A CUT ABOVE

Verragio Braided 3 Stone Engagement Ring with a 1.035ct A CUT ABOVE

cool idea for a wedding

cool idea for a wedding

So cute!

So cute!