Konstantin Barlas

Konstantin Barlas

Konstantin Barlas
More ideas from Konstantin
La Bohème by AVA Architects

The restaurant “La Bohème” in Oporto, Portugal. The three floors of La Bohème include a first-floor mezzanine and a basement. The walls between the wooden ribs are painted black, while all furniture is made from wood and black fabric. By AVA Architects.

windows

This design is crazy, I love all the natural light, and the wall of windows that appears to lead to a greenhouse. The stairs being right above the kitchen is very cool, that's something I have seen very few times.

+ ( New York loft ) This is so very different than what I see when I look out my window. Yet I'm falling in love with the enormous windows and the spectacular view.

Bentini headquarters by piuarch

Built by Piuarch in , Italy with date Images by Andrea Martiradonna. The new administrative and operational headquarters of Bentini Building & Engineering is in Faenza, set in a spar.