More ideas from Maria
Image result for conceptually connect two spaces by creative landscaping

The result, which can be seen in the aerial view, is a dynamic synchronization of permeable-impermeable, new-old, constructed-void space that provides different experiences for pedestrian users of the (Landscape Step Architecture)

Curved retaining wall to slopping lawn of Zoysia tenuifolia. Bench seating to inner face forming the backbone of the dinning area.

This contemporary curved bench seat in the landscape is so smart. Can you imagine relaxing and kicking back in the afternoon sun. The form would also work well with exposed aggregate concrete. If done in this treatment it would then double as a skatepark

quiteaspectacle:    sunderland civic centreby sir basil spence bonnington & collins.photographed by henk snoek, 1970.

Grand merging of stairs and ramps sunderland civic centreby sir basil spence bonnington & collins.photographed by henk snoek,

Suzhou Zoo Masterplan

Masterplan competition for Shang Fang Mountain Three Gardens’ project. The site is located in the beautiful Stone Lake at Suzhou, adjacent to the famous Shang Fang Mountain and numbers of existing culture tourism attractions. The Masterplan fram