Κυριακη Κρητικακη

Κυριακη Κρητικακη

Κυριακη Κρητικακη
Περισσότερες ιδέες από το Κυριακη
LAPTOP-CASE-GIFT

LAPTOP-CASE-GIFT

Get Inspired, visit: www.myhouseidea.com #myhouseidea #interiordesign #interior�

Get Inspired, visit: www.myhouseidea.com #myhouseidea #interiordesign #interior�

Art Institute of Chicago | Renzo Piano Building Workshop; Window screens: Hunter Douglas Contract; Photo: Bob Perzel | Archinect

Art Institute of Chicago | Renzo Piano Building Workshop; Window screens: Hunter Douglas Contract; Photo: Bob Perzel | Archinect

Renzo Piano - Art Institute of Chicago

Renzo Piano - Art Institute of Chicago

Architecture firm Penda and engineering firm Arup have teamed up to undertake the ambitious goal of redesigning the suspension bridge, with their newly commissioned project to build the San Shan Bridge in China.

Architecture firm Penda and engineering firm Arup have teamed up to undertake the ambitious goal of redesigning the suspension bridge, with their newly commissioned project to build the San Shan Bridge in China.

BIG unveils plans for NYPD’s first-ever green-roofed police station

BIG unveils plans for NYPD’s first-ever green-roofed police station

Nanjing Hongfeng Technology Park, Building A1,© Hou Zhiwei

Nanjing Hongfeng Technology Park, Building A1,© Hou Zhiwei

Lund+Slaatto Architects + Schmidt Hammer Lassen to build urban complex in Vilnius

Lund+Slaatto Architects + Schmidt Hammer Lassen to build urban complex in Vilnius

Completed in 2015 in Mont-Laurier, Canada. Images by Steve Montpetit. Located in the Laurentian ountains, 250 kilometers northwest of Montreal, Mont-Laurier is a small town where the forest industry still plays a...

Completed in 2015 in Mont-Laurier, Canada. Images by Steve Montpetit. Located in the Laurentian ountains, 250 kilometers northwest of Montreal, Mont-Laurier is a small town where the forest industry still plays a...

This Swedish train station has a sculptural timber roof positioned on two slate-clad wall plates, and simple glass panels have been used as protection from the elements.

This Swedish train station has a sculptural timber roof positioned on two slate-clad wall plates, and simple glass panels have been used as protection from the elements.