marilli anna
Περισσότερες ιδέες από το marilli
Roman Holiday

Roman Holiday

Gurët në veshka; Trajtimi natyral  Gurët në veshka janë akumulime të kripërave minerale që mund të formohen kudo në tërë traktin urinar (veshka, fshikëz, kanalet ndërmjetës, apo uretër), dhe kryesisht ndodh për shkak të kalciumit (oxalate) dhe / ose fosfatit që ka ardhur nga tretësirat. Nëse nuk trajtohet, gurët mund të bllokojnë këto zona

Gurët në veshka; Trajtimi natyral Gurët në veshka janë akumulime të kripërave minerale që mund të formohen kudo në tërë traktin urinar (veshka, fshikëz, kanalet ndërmjetës, apo uretër), dhe kryesisht ndodh për shkak të kalciumit (oxalate) dhe / ose fosfatit që ka ardhur nga tretësirat. Nëse nuk trajtohet, gurët mund të bllokojnë këto zona

Shtohet frika nga ISIS, Brukseli ngre alarmin e kuq, "i vë kyçin" jetës normale | Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Shtohet frika nga ISIS, Brukseli ngre alarmin e kuq, "i vë kyçin" jetës normale | Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Shtohet frika nga ISIS, Brukseli ngre alarmin e kuq, "i vë kyçin" jetës normale | Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Shtohet frika nga ISIS, Brukseli ngre alarmin e kuq, "i vë kyçin" jetës normale | Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

#gif #rose

#gif #rose

Any otter that can slam-dunk. | 29 Things That Will Make You Grin Like An Idiot However Badly Your Day's Going

Any otter that can slam-dunk. | 29 Things That Will Make You Grin Like An Idiot However Badly Your Day's Going

2015-07-09_203025

2015-07-09_203025

各色玫瑰

各色玫瑰

2015-07-09_203025

2015-07-09_203025

2015-07-09_203025

2015-07-09_203025