Tns Montas
More ideas from Tns
Whitney Studio by LOT-EK Architecture & Design - NYC. Expansion space used for classes and lectures, built from 6 shipping containers. Shown in a dirt lot, but ultimately squeezed into a small light well near the museum entrance, just feet from the lower level's floor-to-ceiling glass.  Tinted windows but actually white interior.

LOT-EK was commissioned to design an art studio space for the Whitney Museum of American Art. The Whitney Studio will be located in the Sculpture Court of the Whitney Museum’s Marcel Breuer building on Madison Avenue. The Studio will function as a.

coffee shop with counter made out of old wooden crates.... sooooo creative! Love the cloches instead of expected glass food domes :) great look!

coffee shop with counter made out of old wooden crates. Love the cloches instead of expected glass food domes :) great look!