Veterinary clinic

A property that was previously hosting a clothing store facing a shopping street in the central market of Aigaleo, is transformed into a veterinary clinic. The project dealt with the complete renovation of the property and simultaneously the rearrangement of interior spaces, in order to meet the specific needs of the vet, but also to ensure appropriate accessibility and form a waiting area for owners and accompanied pets.
7 Pin7 Ακόλουθοι
Veterinary clinic logo - stencil technique with black paint on wooden surface

Veterinary clinic logo - stencil technique with black paint on wooden surface

Veterinary clinic's interior snapshots - Custom made office desk with top of wood and base of iron, part of an old veterinary's medical bed - Interior stairway of metallic structure and wooden tops - Waiting area for the clients

Veterinary clinic's interior snapshots - Custom made office desk with top of wood and base of iron, part of an old veterinary's medical bed - Interior stairway of metallic structure and wooden tops - Waiting area for the clients

Waiting area of veterinary clinic

Waiting area of veterinary clinic

Graphic design applications with vivid colors and contemporary pieces of art on the walls of the examination room communicate the relationship between humans and animals

Graphic design applications with vivid colors and contemporary pieces of art on the walls of the examination room communicate the relationship between humans and animals

Cement stucco is applied to selected walls in the examination room, which are highlighted with hidden led illumination. A cement based off-white flooring material of industrial type covers all important spaces of the clinic and contributes to a seamless visual result and custom made furniture of wood and lacquer complement the interior composition

Cement stucco is applied to selected walls in the examination room, which are highlighted with hidden led illumination. A cement based off-white flooring material of industrial type covers all important spaces of the clinic and contributes to a seamless visual result and custom made furniture of wood and lacquer complement the interior composition

The façade of the clinic was designed with austere lines, while focusing on the visual contrast of natural wood, painted black elements and the illuminated interior view. The constructed frame works as a “projection panel” of interior waiting areas and the examination room and creates a spectacle of simultaneous coexistence of different but strongly interconnected programs.

The façade of the clinic was designed with austere lines, while focusing on the visual contrast of natural wood, painted black elements and the illuminated interior view. The constructed frame works as a “projection panel” of interior waiting areas and the examination room and creates a spectacle of simultaneous coexistence of different but strongly interconnected programs.

The façade of the clinic was designed with austere lines, while focusing on the visual contrast of natural wood, painted black elements and the illuminated interior view. The constructed frame works as a “projection panel” of interior waiting areas and the examination room and creates a spectacle of simultaneous coexistence of different but strongly interconnected programs.

The façade of the clinic was designed with austere lines, while focusing on the visual contrast of natural wood, painted black elements and the illuminated interior view. The constructed frame works as a “projection panel” of interior waiting areas and the examination room and creates a spectacle of simultaneous coexistence of different but strongly interconnected programs.


Περισσότερες ιδέες
Pinterest
Αναζήτηση