Περισσότερες ιδέες από το Vanessa
A Cluster Of White Rooms Meander In Between The Trunks Of Cherry And Pine Trees | Interior Design Seminar

A Cluster Of White Rooms Meander In Between The Trunks Of Cherry And Pine Trees | Interior Design Seminar

Hotel de montaña Graubünden 1990-2002

Hotel de montaña Graubünden 1990-2002

.
Alvaro Siza, plan and cross section for Casa Antonio Carlos Siza.  (Alvaro Siza, Private Houses 1954-2004).

Alvaro Siza, plan and cross section for Casa Antonio Carlos Siza. (Alvaro Siza, Private Houses 1954-2004).

Architectural Abstraction - Seth Lunsford - The first of three in a series of architectural abstractions. (Howe Hall, Iowa State University)

Architectural Abstraction - Seth Lunsford - The first of three in a series of architectural abstractions. (Howe Hall, Iowa State University)

David Verbeek

David Verbeek

pool by Leonie Bos

pool by Leonie Bos

The Creative Corridor: A Main Street Revitalization for Little Rock | University of Arkansas Community Design Center + Marlon Blackwell Architect

The Creative Corridor: A Main Street Revitalization for Little Rock | University of Arkansas Community Design Center + Marlon Blackwell Architect

Rotherham Central railway station has been greatly improved thanks to a 8.5million redevelopment project designed by AEDAS Architects.. The station now has state-of-the-art facilities including new lifts and stairs which provide better access for passengers. Construction work began at the station in spring 2010. Other areas of the station which have been improved include a new ticketing office, new waiting room, new lighting, improved passenger information screens and entrance.

Rotherham Central railway station has been greatly improved thanks to a 8.5million redevelopment project designed by AEDAS Architects.. The station now has state-of-the-art facilities including new lifts and stairs which provide better access for passengers. Construction work began at the station in spring 2010. Other areas of the station which have been improved include a new ticketing office, new waiting room, new lighting, improved passenger information screens and entrance.

Sergison Bates architects

Sergison Bates architects