Explore Toyota Corolla, Peugeot, and more!

Toyota Corolla III  Toen bleek dat mijn nieuwe baas een echte baas was en niet mijn vriend, opgestapt en voor mijzelf begonnen.  2e hands Toyota gekocht met een grote gastank erin. Toyota was goed bevallen dus dat kon alleen maar goed gaan. En dat ging het ook :-) Auto nummer 14, dat tel ik nu pas.

Toyota Corolla III Toen bleek dat mijn nieuwe baas een echte baas was en niet mijn vriend, opgestapt en voor mijzelf begonnen. 2e hands Toyota gekocht met een grote gastank erin. Toyota was goed bevallen dus dat kon alleen maar goed gaan. En dat ging het ook :-) Auto nummer 14, dat tel ik nu pas.

Toyota Carina II  Omdat ik van diezelfde baas geen 2 liter Sierra mocht nemen (dubbeltje te duur in leasetarief) uit balorigheid bij Toyota binnengestapt en een "langzame" diesel uitgezocht. Net als mijn Honda's zat er weer alles op en aan en heb veel plezier aan de auto beleefd. Nooit spijt van gehad.

Toyota Carina II Omdat ik van diezelfde baas geen 2 liter Sierra mocht nemen (dubbeltje te duur in leasetarief) uit balorigheid bij Toyota binnengestapt en een "langzame" diesel uitgezocht. Net als mijn Honda's zat er weer alles op en aan en heb veel plezier aan de auto beleefd. Nooit spijt van gehad.

Opel Rekord Caravan (1972 – 1977).

Opel rekord d Opel rekord d Photo 01 – Car in pictures - car photo gallery

Honda pakt tijdens de Tokyo Motor Show onder andere uit met deze hoopgevende Sports EV Concept!

Honda Sports EV Concept schittert in Tokio

The new 2017 Honda Sports EV Concept based on the similar unwavering EV platform as the previous Urban EV Concept released last month

2002 TOYOTA IST.1.5 LITRE VVTI for sale http://www.siyasomarket.com/classified/clsId/14686/2002_toyota_ist_1_5_litre_vvti_for_sale/

2002 TOYOTA IST.1.5 LITRE VVTI for sale http://www.siyasomarket.com/classified/clsId/14686/2002_toyota_ist_1_5_litre_vvti_for_sale/

Learn all about the Mike Pruitt Honda Referral program!

Learn all about the Mike Pruitt Honda Referral program!

Opel Reklame

Opel Reklame

2012 Honda CR-Z  IMA Electric Motor, 1024x768, #151 of 182

The CR-Z is available in two models – the well-equipped CR-Z and the feature-rich CR-Z EX. A six-speed manual transmission is standard equipment and a.

Honda s600 convertible - so cute!

Remember, Sochiro Honda's very first 4 wheeled car was an race car:

Pinterest
Search