Explore Parametric Architecture and more!

SEOUL – London-based studio DaeWha Kang Design has given a 1980s office block a facelift in Seoul, Korea. Inspired by the concept of biophilia, the firm envisioned a workspace which combines contemporary material processes with organic principles. The architectural design feature stems from a column on the ground floor – described by the architect as a ‘silver tree’ – that is wrapped in stainless steel planes, mimicing the form of a tree and appearing to support the building. The patterns…

Biophilia drives DaeWha Kang Design's office block renovation

DaeWha Kang Design have completed the transformation of a dull era office building in Seoul, South Korea, into a contemporary building covered in creative touches.

UTS Great Hall and Balcony Room / DRAW (12)

UTS Great Hall and Balcony Room / DRAW

Generative design functions as visual catalogue focusing on parametric design and generative design.

atavus: “ Gabby O’Connor made these beautiful icebergs hanging the ceilings. This installation, What Lies Beneath, uses tissue paper and staples to construct these huge icebergs. Via [My Modern Met] ”

"FENDI London Bond Street LADIES", 2014 |  Bond Street, London | Gwenael Nicolas (Born in France,1966)

"FENDI London Bond Street LADIES", 2014 | Bond Street, London | Gwenael Nicolas (Born in France,1966)

new shopping mall - Google 検索

Image 9 of 27 from gallery of GERBER / Ippolito Fleitz Group. Courtesy of Ippolito Fleitz Group

[Weekly Wanderings] Sarah Oppenheimer 3D Art

[Weekly Wanderings] Sarah Oppenheimer 3D Art

The project, by Peter Pichler A geometrical pattern, of Arab inspiration, was generated and applied to 36 water-cutted aluminium panels in the facade, used as sunshading elements and furthermore preventing against incursion. It gradually changes and goes from an open thin structure to an almost closed surface, evoking a new interpretation of the classic arabic “linear” pattern. the “mashrabiyah” effect indeed

Casa Puglia / Peter Pichler

-metal screen- Architect Peter Pichler has converted an existing century farmhouse into a family home in Puglia, Italy, adding these perforated shutters over its facade.

Designed as a satellite office for their home base in Florence, Italy, the Milan-based office of Simone Micheli is a flexible studio and gallery space in an up-and-coming section of the city. It’s the perfect creative spot for ideas, debates, and plans to be developed. White sets the tone of the large space and mixes well with the pops of color (hello yellow!), neon accents, and black furnishings. There’s even a loft space for extra square footage.

Simone Micheli Studio-Gallery

Designed as a satellite office for their home base in Florence, Italy, the Milan-based office of Simone Micheli is a flexible studio and gallery space in a

Pinterest
Search