Explore Cosmetic Shop, Architecture Details, and more!

Sulwhasoo Flagship Store by Neri&Hu

Delicate brass framework dividesNeri&Hu's Sulwhasoo store

Endless Brass Grids Illuminate the New Sulwhasoo Flagship Store in Seoul

AMORE Sulwhasoo Flagship Store in Seoul South Korea by Neri&Hu | Yellowtrace

Sulwhasoo Flagship Store in Seoul by Neri&Hu

AMORE Sulwhasoo Flagship Store / Neri&Hu Design and Research Office

AMORE Sulwhasoo Flagship Store / Neri&Hu Design and Research Office

Image 4 of 41 from gallery of AMORE Sulwhasoo Flagship Store / Neri&Hu Design and Research Office. Photograph by Pedro Pegenaute

Completed in 2016 in Seoul, South Korea. Images by Pedro Pegenaute. The Lantern The literal and mythological meaning of the lantern is highly significant throughout Asian history—it leads you through the dark,...

AMORE Sulwhasoo Flagship Store / Neri&Hu Design and Research Office

Pedro Pegenaute

Sulwhasoo Flagship Store, Seoul, 2016 - Neri&Hu Design and Research Office

Helping his mother with her tea-seed oil business when he was growing up, Suh Sungwhan had a bright idea: Use ...

Sulwhasoo by Neri & Hu: 2016 Best of Year Winner for Beauty/Spa

Durch die Verwendung Lochblechen mit hexagonalen Löchern entstehen tolle Lichtspiele.

Bent perforated facade by Chris Kabel

Bent by Chris Kabel with Abbink X de Haas. A facade of perforated hexagons that catches the light like a hanging sheet of fabric, If they are bent upwards they reflect the light and bending downwards they become darker pixels. (via Gau Paris)

A Monumental Scaffolding of Poplar Wood at Rice Gallery by Ben Butler    http://www.thisiscolossal.com/2015/07/unbounded-ben-butler/

A Monumental Scaffolding of Poplar Wood at Rice Gallery by Ben Butler saved by

Sulwhasoo Flagship Store by Neri&Hu

Delicate brass framework dividesNeri&Hu's Sulwhasoo store

Sulwhasoo Flagship Store by Neri&Hu Design and Research Office

The Hub Performance & Exhibition Centre in Shanghai by Neri&Hu Design & Research Office | Yellowtrace

HUB Performance & Exhibition Centre in Shanghai by Neri&Hu

A floating canopy of timber sticks by Neri&Hu hovers over the three-story atrium, transforming this cultural hot-spot in Shanghai into a forest.

Pinterest
Search