Corporate Interiors

Collection by Redzuan Abu Bakar • Last updated 4 days ago

504 
Pins
 • 
62 
Followers
Redzuan Abu Bakar
WE Architecture Gallery Unveils Pixelated Pop-Up Architecture Office at BLOX Copenhagen - 5 . - WE Architecture Gallery Unveils Pixelated Pop-Up Architecture Office at BLOX Copenhagen – 5 … - Office Space Design, Library Design, Office Interior Design, Office Interiors, Interior And Exterior, Public Space Design, Modern Library, Office Spaces, Small Office

Gallery of WE Architecture Unveils Pixelated Pop-Up Architecture Office at BLOX Copenhagen - 5

Image 5 of 5 from gallery of WE Architecture Unveils Pixelated Pop-Up Architecture Office at BLOX Copenhagen. Photograph by WE Architecture

New Shanghai Office Pays Tribute to its Historic Location The main office area and the exhibition table. Photo by Song Xiaodan.The main office area and the exhibition table. Photo by Song Xiaodan. Shanghai, Grey Interior Doors, Exhibition Room, Workplace Design, Architecture Office, Architecture Models, Co Working, Retail Shop, Ceiling Design

Gallery of MONOARCHI Shanghai Office / MONOARCHI - 16

Image 16 of 32 from gallery of MONOARCHI Shanghai Office / MONOARCHI. Photograph by Xiaodan Song

Why Space10 has unveiled a public creative hub in New Delhi - News - Frameweb

Why Space10 has unveiled a public creative hub in New Delhi

Hoping to learn from India’s innovators, IKEA’s research and design lab has introduced a not-for-profit platform open until next April.

Workspace. Laboratory. Showroom. Event Space. How Deferrari+Modesti designed Targetti’s headquarters - News - Frameweb

Workspace. Laboratory. Showroom. Event Space. How Deferrari+Modesti designed Targetti’s headquarters to do it all

Marking 90 years for the Florence-based lighting company, the new spatial direction is all about interaction and a dynamic atmosphere.

Sculptform’s showroom materializes its bid to connect to clients via more than just products - News - Frameweb Filing, Showroom, Fashion Showroom

Sculptform’s showroom materializes its bid to connect to clients via more than just products

The Woods Bagot-designed Melbourne showroom for Sculptform – producers of feature wall, ceiling and façade systems – includes social and event spaces as well as a workshop and creativity incubator.

Fixed space, flexible function: workers can adapt this office without moving anything around - News - Frameweb

Fixed space, flexible function: workers can adapt this office without moving anything around

For Suzuyo’s head office, Shuhei Goto Architects didn’t create a space that changes to fulfil various functions, but a multiuse office landscape that can be interpreted in any which way.

Fixed space, flexible function: workers can adapt this office without moving anything around - News - Frameweb

Fixed space, flexible function: workers can adapt this office without moving anything around

For Suzuyo’s head office, Shuhei Goto Architects didn’t create a space that changes to fulfil various functions, but a multiuse office landscape that can be interpreted in any which way.

Fixed space, flexible function: workers can adapt this office without moving anything around - News - Frameweb

Fixed space, flexible function: workers can adapt this office without moving anything around

For Suzuyo’s head office, Shuhei Goto Architects didn’t create a space that changes to fulfil various functions, but a multiuse office landscape that can be interpreted in any which way.

Fixed space, flexible function: workers can adapt this office without moving anything around - News - Frameweb

Fixed space, flexible function: workers can adapt this office without moving anything around

For Suzuyo’s head office, Shuhei Goto Architects didn’t create a space that changes to fulfil various functions, but a multiuse office landscape that can be interpreted in any which way.

Fixed space, flexible function: workers can adapt this office without moving anything around - News - Frameweb

Fixed space, flexible function: workers can adapt this office without moving anything around

For Suzuyo’s head office, Shuhei Goto Architects didn’t create a space that changes to fulfil various functions, but a multiuse office landscape that can be interpreted in any which way.

Why designers took inspiration from the movie Her for this Beijing office space - News - Frameweb

Why designers took inspiration from the movie Her for this Beijing office space

Creating a workspace for the furniture-design brand Fnji, designer Xiaoxi Xiong and a team of collaborators aimed to ‘build up the connection between the space and the visitors’.

Why designers took inspiration from the movie Her for this Beijing office space - News - Frameweb

Why designers took inspiration from the movie Her for this Beijing office space

Creating a workspace for the furniture-design brand Fnji, designer Xiaoxi Xiong and a team of collaborators aimed to ‘build up the connection between the space and the visitors’.

Why designers took inspiration from the movie Her for this Beijing office space - News - Frameweb

Why designers took inspiration from the movie Her for this Beijing office space

Creating a workspace for the furniture-design brand Fnji, designer Xiaoxi Xiong and a team of collaborators aimed to ‘build up the connection between the space and the visitors’.

Why designers took inspiration from the movie Her for this Beijing office space - News - Frameweb

Why designers took inspiration from the movie Her for this Beijing office space

Creating a workspace for the furniture-design brand Fnji, designer Xiaoxi Xiong and a team of collaborators aimed to ‘build up the connection between the space and the visitors’.

Less is more, says a Chinese studio who transformed a 1960s warehouse into a striking photography hu - News - Frameweb

Less is more, says a Chinese studio who transformed a 1960s warehouse into a striking photography hub

Photographer Liu Zongyuan turned to CUN Design for Utter Space, an interior that illustrates the power of collaborating with existing architecture rather than imposing upon it.

Less is more, says a Chinese studio who transformed a 1960s warehouse into a striking photography hu - News - Frameweb Less Is More, Beijing, Warehouse, Image, Design, Design Comics, Storage, Syllable

Less is more, says a Chinese studio who transformed a 1960s warehouse into a striking photography hub

Photographer Liu Zongyuan turned to CUN Design for Utter Space, an interior that illustrates the power of collaborating with existing architecture rather than imposing upon it.

Pinterest