Scan Sørlie

Collection by Sørlie Prosjektinnredninger AS

19 
Pins
 • 
11 
Followers

En av våre leverandører:)

Sørlie Prosjektinnredninger AS
Seminar/Kantine løsninger fra Scan Sørlie

Paller fra Scan Sørlie

paller - Scan Sørlie AS

Skranker fra Scan Sørlie

Bordskjermer - festes med skruer, orig - Scan Sørlie AS Conference Room, Table, Furniture, Home Decor, Decoration Home, Meeting Rooms, Tables, Home Furnishings, Interior Design

SC2761 - SC27tb61 100 cm lengde - Scan Sørlie AS

Scan Sørlie har 100 cm moderne bordskjermer som lydabsorberende i henhold til siste ISO standard. Bordskjermer gjør arbeidsplassen mer beskyttet der lokalene ikke er så store. Våre løsninger vil hjelpe deg å gjøre arbeidsplassen din lunere og mer avgrenset når du trenger det og åpnere når det er ønskelig, og med det bidra til å gjøre arbeidsdagen effektiv og mer givende. Kan også fås med utstyrsskinne.

kontorstoler - Scan Sørlie AS

kontorstoler - Scan Sørlie AS

Stoler fra Scan Sørlie

stoler - Scan Sørlie AS

Sofaer fraScan Sørlie

sofaer - Scan Sørlie AS

MØTE/KONFERANSE. Vi tilpasser og lager det møtebordet som er perfekt nettopp for ditt kontor. Ida videokonferansebord er flaggskipet av styreroms- og møteromsbordene. Bordet hviler på Ida søyler. Søylene kan oppgraderes til krom som gi et enda flottere uttrykk.

EDISON skranke Edison modulbaserte skrankeprogram produseres av DellaRovere – en av Italias ledende produsenter innen sitt segment. Skrankeserien fås som standard i hele seks ulike farger og leveres med herdet glasstopp. En representativ og elegant klassiker.

VELA KONTORSTOL. En god kontorstol er viktig – mange tilbringer en tredjedel av døgnet sittende på den. Sittehøyde, ryggstøtte, vinkel og høyde på armlener og nakkestøtte – alt dette er individuelt og må tilpasses den enkelte bruker. Eco, Vela og Omega er alle gode alternativer med alle ergonomisk viktige tilpasninger og innstillinger tilgjengelige.

TERMINAL er et godt gjennomtenkt konsept for flyplasser samt buss- og banehaller med stor gjennomtrekk av mennesker. På slike plasser vil det stilles krav til plassøkonomisk og fleksibel utførelse. Det stilles også krav til hensiktsmessig form og materialvalg for rengjøring av søppel og matsøl. Vår modell Terminal tilfredsstiller alle disse kravene og har i tillegg god sittekomfort.

CONTOUR er en nett, liten, stabelbar stol som leveres i kombinasjonen tre/stål. Stolen har praktisk gripehåndtak i ryggbrikken og god åpning mellom sete/rygg. Modellen er spesielt designet for å kunne henges opp på bordplaten uten fordyrende opphengsbeslag. Dette gjør Contour til en meget bruker-, renhold- og vedlikeholdsvennlig modell som passer ypperlig i kaféer, spisesaler, kantiner etc.

APOLLO-STOLEN leveres i mange varianter som kan kombineres slik at man i praksis designer sin egen stol. Apollo passer ypperlig for bruk i konferanseanlegg og kantiner, eller som en enkel besøksstol til kontoret. Fåes med tre ulike høyder på rygg. Alle modeller leveres med eller uten armlener.