archIT

24 Pins
 3y
Collection by
the building is made out of concrete and has an open window on it's side
Andrea Frapolli Architetto – Casa Lafranchi & Guglielmoni,… - Architecture Diy
Andrea Frapolli Architetto Casa Lafranchi & Guglielmoni Andrea Frapolli Architetto Casa Lafranchi & Guglielmoni The post Andrea Frapolli Architetto Casa Lafranchi & Guglielmoni appeared first on Architecture Diy.
a large pile of rocks next to a wooden structure on top of a hill with mountains in the background
Network of Architecture in Italian Alps
Ötzi Peak 3251m is a viewing platform made of weathering steel built by architecture studio Network of Architecture at the peak of Schnals Valley Glacier ridge in South Tyrol, Italy. Perched 3,251 metres above sea level – hence its name – the viewpoint looks towards Austria over an alpine landscape.Network of Architecture built the viewpoint at the top of the ridge, near to the Hotel Grawand, which claims to be the highest hotel in Europe. #Architecture
a black and white photo of an empty room with large windows on the side of it
Barozzi Veiga . SOLO HOUSE . Cretas (5)
Barozzi Veiga . SOLO HOUSE . Cretas
an empty parking lot in front of a large white building with many windows on it
a wooden table sitting under a bamboo roof
Casa ECS by Giuseppe Gurrieri | HomeAdore
Casa ECS by Giuseppe Gurrieri « HomeAdore
a white house with a pool in front of it
Gallery of Garden Cooperativa / Nunzio Gabriele Sciveres + Giuseppe Gurrieri - 1
Gallery of A2M Social Housing / Nunzio Gabriele Sciveres + Giuseppe Gurrieri - 1
the roof of an apartment building with two white lounge chairs on it's rooftop
Casa DCS | Giuseppe Gurrieri Architetto | Archello
The closely-knit urban fabric of the upper section of the oldest part of Ragusa has a clear 19th-century feel, with longitudinal streets running parallel at different levels, following the natural slope of the land and tied together by a criss-cross o
a table and chairs in a wine cellar
Nunzio Gabriele Sciveres, giuseppe gurrieri, Filippo Poli · Casa CSR
Nunzio Gabriele Sciveres, Giuseppe Gurrieri, Filippo Poli · Casa CSR
a white house with a pool in front of it
Garden Cooperativa / Nunzio Gabriele Sciveres + Giuseppe Gurrieri
A2M Social Housing / Nunzio Gabriele Sciveres + Giuseppe Gurrieri
a skateboarder is riding down the side of a ramp in front of a building
VoipVoice Headquarters / LDA.iMdA architetti associati
VoipVoice Headquarters / LDA.iMdA architetti associati
an empty room with stairs leading up to the top floor and lights on the ceiling
dapstudio / elena sacco - paolo danelli, Luigi Filetici · biblioteca civica elsa morante
dapstudio / elena sacco - paolo danelli, Luigi Filetici · biblioteca civica elsa morante · Divisare
an empty room with concrete floors and exposed ceilings
dapstudio / elena sacco - paolo danelli, Barbara Corsico · HEADQUARTER - SEMPLA
dapstudio / elena sacco - paolo danelli, Barbara Corsico · HEADQUARTER - SEMPLA · Divisare
an empty parking lot in front of a white building
Gallery of Music Center Theater Teca / DAP Studio - 2
Gallery of Music Center Theater Teca / Dapstudio / elena sacco – paolo danelli - 2
several green chairs sitting in the middle of a courtyard next to a tall brick building
piuarch transforms former aircraft factory into gucci milan headquarters
piuarch-transforms-caproni-factory-into-gucci-headquarters-milan-02-20-2018
a large building that is next to a street with cars parked in front of it
Headquarter D&G | Piuarch
Headquarter DG, Milan, 2006 - Piuarch