Casa Coo | Dafnedes, Crete

16 Pins
 1y
Collection by
a woman's arm is holding onto the door handle
Gallery of Renovation of a 30's Row House / Lab-S - 10
the glass door is open to reveal a toilet in the bathroom behind it, and there are no people inside
Toorak 3 - Steel Shower Screens Australia
an open door in a bedroom with a white bed and grey carpeted flooring
Marsica Q - Grijs Rookglas
an empty room with glass doors and a plant in the corner
an old stone house with stairs leading up to the dining room table and chairs in it
Casa Coo | details
The project concerns the renovation study and then its implementation, in an existing stone house of 1931 in the mountainous Mylopotamos of Crete. The house consists of two floors, a ground floor with a terrace and a basement, twice the size of the space, which extends both in the area of ​​the main use of the house and in the terrace, creating a long narrow space, without natural light and ventilation. Visit zeropixel.gr for more.
a narrow kitchen with wood floors and stone walls, along with an open floor plan
Casa Coo | Dafnedes, Crete
The project concerns the renovation study and then its implementation, in an existing stone house of 1931 in the mountainous Mylopotamos of Crete. The house consists of two floors, a ground floor with a terrace and a basement, twice the size of the space, which extends both in the area of ​​the main use of the house and in the terrace, creating a long narrow space, without natural light and ventilation. Visit zeropixel.gr for more.
a kitchen with stone walls and wooden floors, an island countertop has a sink under it
Casa Coo | details
The project concerns the renovation study and then its implementation, in an existing stone house of 1931 in the mountainous Mylopotamos of Crete. The house consists of two floors, a ground floor with a terrace and a basement, twice the size of the space, which extends both in the area of ​​the main use of the house and in the terrace, creating a long narrow space, without natural light and ventilation. Visit zeropixel.gr for more.
a bedroom with stone walls and wooden ceilinging is lit by lights from above the bed
Casa Coo | Dafnedes, Crete
The project concerns the renovation study and then its implementation, in an existing stone house of 1931 in the mountainous Mylopotamos of Crete. The house consists of two floors, a ground floor with a terrace and a basement, twice the size of the space, which extends both in the area of ​​the main use of the house and in the terrace, creating a long narrow space, without natural light and ventilation. Visit zeropixel.gr for more.
an outdoor patio with tables and chairs next to a building that has garage doors open
Casa Coo | Dafnedes, Crete
The project concerns the renovation study and then its implementation, in an existing stone house of 1931 in the mountainous Mylopotamos of Crete. The house consists of two floors, a ground floor with a terrace and a basement, twice the size of the space, which extends both in the area of ​​the main use of the house and in the terrace, creating a long narrow space, without natural light and ventilation. Visit zeropixel.gr for more.
a dining room table with place settings on it and an open window to the outside
Casa Coo | Dafnedes, Crete
The project concerns the renovation study and then its implementation, in an existing stone house of 1931 in the mountainous Mylopotamos of Crete. The house consists of two floors, a ground floor with a terrace and a basement, twice the size of the space, which extends both in the area of ​​the main use of the house and in the terrace, creating a long narrow space, without natural light and ventilation. Visit zeropixel.gr for more.
a white bed sitting next to a stone wall with a mirror on it's side
Casa Coo | Dafnedes, Crete
The project concerns the renovation study and then its implementation, in an existing stone house of 1931 in the mountainous Mylopotamos of Crete. The house consists of two floors, a ground floor with a terrace and a basement, twice the size of the space, which extends both in the area of ​​the main use of the house and in the terrace, creating a long narrow space, without natural light and ventilation. Visit zeropixel.gr for more.
an old stone house with wooden tables and chairs
Casa Coo | Dafnedes, Crete
The project concerns the renovation study and then its implementation, in an existing stone house of 1931 in the mountainous Mylopotamos of Crete. The house consists of two floors, a ground floor with a terrace and a basement, twice the size of the space, which extends both in the area of ​​the main use of the house and in the terrace, creating a long narrow space, without natural light and ventilation. Visit zeropixel.gr for more.
an old stone house with wooden tables and chairs
Casa Coo | Dafnedes, Crete
The project concerns the renovation study and then its implementation, in an existing stone house of 1931 in the mountainous Mylopotamos of Crete. The house consists of two floors, a ground floor with a terrace and a basement, twice the size of the space, which extends both in the area of ​​the main use of the house and in the terrace, creating a long narrow space, without natural light and ventilation. Visit zeropixel.gr for more.
two chairs sitting on top of a cement floor next to a wall covered in plants
Casa Coo | Dafnedes, Crete
The project concerns the renovation study and then its implementation, in an existing stone house of 1931 in the mountainous Mylopotamos of Crete. The house consists of two floors, a ground floor with a terrace and a basement, twice the size of the space, which extends both in the area of ​​the main use of the house and in the terrace, creating a long narrow space, without natural light and ventilation. Visit zeropixel.gr for more.
an outdoor area with lights and plants on the outside wall, along with concrete steps leading up to it
Casa Coo | Dafnedes, Crete
The project concerns the renovation study and then its implementation, in an existing stone house of 1931 in the mountainous Mylopotamos of Crete. The house consists of two floors, a ground floor with a terrace and a basement, twice the size of the space, which extends both in the area of ​​the main use of the house and in the terrace, creating a long narrow space, without natural light and ventilation. Visit zeropixel.gr for more.